«

»

jul 10

2e hands voor weinig

Regelmatig krijgen wij e-mail van mensen die vragen of het slim is in te gaan op een 2e hands aanbieding op koopsites als Marktplaats. Ik vind het moeilijk. Natuurlijk is het lekker als je “goedkoop” aan een schotel kunt komen. Maar er zijn zoveel wijzigingen de laatste tijd dat je je moet afvragen “waarom doen ze de schotel weg?”

Deze week kregen wij een mail van iemand die voor €150,- een automatische schotel kon kopen. Hij stuurde ons foto’s van de schotel. Op zich ziet het er mooi uit allemaal. Het betreft hier alleen de schotel. Geen besturing of ontvanger. Na onderzoek kwamen wij er achter dat deze, analoog zoekende, schotel niet meer aan te passen is. Je koopt voor €150,- natuurlijk geen nieuwe, maar dit gaat je geen plezier geven. Neem dan liever een simpele setup op een statief naast de camper/caravan en spaar door tot je een nieuwe automaat kunt laten monteren. Bij voorkeur bij ons natuurlijk, dat spreekt voor zich .. hahahaha.   Je wilt toch met plezier op vakantie en niet twee weken lang “mens erger je niet spelen?”

Over de auteur

Dennis

Ik heb een technische opleiding. Al sinds de 80'er jaren heb ik een grote interesse in computers.
In mijn vrije tijd maak ik diverse radioprogramma's en ben ik (mede)eigenaar van een radiostation.

Contactpersoon voor; Sky Digital, software updates, algemene verkoop satellietsystemen, installaties, administratie, website en social media

e-mail info@wwsat.nl | @dennusdus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *