«

»

apr 22

Draadje over update Oyster en Samy

Op het camperforum loopt een ‘draadje’ over het updaten van de Oyster en Samy. De update is nodig omdat de systemen problemen hebben met de ontvangst van Astra3. Er is wat onduidelijkheid welke besturingsunit (blackbox) nu wel, en welke niet, voorzien kan worden van een update.

camperforumHet goede nieuws is dat ze allemaal van een update voorzien kunnen worden!!!
Het enige verschil is dat een blackbox de juiste software versie moet hebben. Zie deze software versie als die van een BIOS in een computer. De ene accepteert een update via een SD CARD en de ander NOG niet.

Kijk voor de kosten en mogelijkheden voor het updaten van de Oyster Vision, Samy Vision en Samy Solar op deze pagina.

De discussie op het forum is te volgen via deze link.

Over de auteur

Dennis

Ik heb een technische opleiding. Al sinds de 80'er jaren heb ik een grote interesse in computers.
In mijn vrije tijd maak ik diverse radioprogramma's en ben ik (mede)eigenaar van een radiostation.

Contactpersoon voor; Sky Digital, software updates, algemene verkoop satellietsystemen, installaties, administratie, website en social media

e-mail info@wwsat.nl | @dennusdus

2 reacties

 1. ehesseling

  Hallo Dennis,

  Via je website heb ik de info gelezen over het updaten van de Oyster Vision II. De firmware update is prima gelukt. Wat mij opviel is dat er een nieuwe menu optie is bijgekomen genaamd “sat opti: off”. Heb jij enig idee waar dit voor is? Er is nog geen bijgewerkte handleiding te vinden…

  Alvast bedankt!

  Groet,
  Erik

  1. Dennis

   Goede vraag!

   Wij gebruiken die instelling op dit moment nog niet. Ik heb geen idee waar dit voor is. Zodra ik het weet plaats ik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *