«

»

mei 08

Software update Denson 19LED CACI TV

Ik kreeg vandaag een zending met nieuwe 19″ LED tv’s van DENSON. Van de fabrikant kreeg ik een bericht dat er nieuwe software beschikbaar is voor deze populaire tv. Is de nieuwe versie spannend? Zijn er veel veranderingen?  Hmmm… dat valt wel mee, maar ik vind het altijd even leuk om te kijken hoe het updaten gaat voor het geval het belangrijk is een nieuwe versie in te laden.

Maar hoe doe je dat nou, dat updaten?  Ik heb de software op dropbox gezet. Dus open deze link om hem te downloaden en volg daarna de onderstaande stappen.

 • Sla de BIN file op een lege USB stick
 • Plaats de USB stick in de USB poort naast de kaartlezer
 • Ga in het Menu naar Submenu “ USB “
 • Geef OK en volg de aanwijzingen
 • Na het upgraden ALTIJD Fabrieksinstellingen doen, om de nieuwe software te activeren

Over de auteur

Dennis

Ik heb een technische opleiding. Al sinds de 80'er jaren heb ik een grote interesse in computers.
In mijn vrije tijd maak ik diverse radioprogramma's en ben ik (mede)eigenaar van een radiostation.

Contactpersoon voor; Sky Digital, software updates, algemene verkoop satellietsystemen, installaties, administratie, website en social media

e-mail info@wwsat.nl | @dennusdus

2 reacties

 1. CJF.Kuipers

  A.s. dinsdag gaat op onze Dethleffs een complete Oyster Vision. Hoop dat Rob wat draadjes kan opduiken in het interieur voor de broodnodige verbindingen.
  Buiten het feit dat ik deze SITE altijd even aanklik vanwege het de weetjes die er toe doen, is het bizonder attent van Dennis dat hij op een inzichtelijke wijze alvast melding maakt van een nieuwe update voor de Denson 19 (die gaat er bij mij ook in)
  ATTENTE FOLLOW UP !!!

 2. Dennis

  Geachte heer Kuipers,

  Bedankt voor uw reactie. Uiteraard doen wij, bij aflevering, altijd de meest recente software in tv’s, ontvangers en satellietsystemen.

  En wat betreft de verbindingen in de camper, ik zal Rob vragen zijn bril mee te nemen zodat hij de draadjes kan vinden 🙂 Tot dinsdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *