Tooway internet via satelliet

Internet via satelliet is een goed alternatief voor situaties waar snel internet niet beschikbaar is. Rondom Purmerend liggen veel gebieden waar de gebruiker te ver van de aDSL centrale woont of daar waar UPC al niet eens in de buurt komt.

Worldwide Satellite is dealer voor TooWay internet. Daarmee kunnen wij u toch breedband internet aanbieden in deze buiten-gebieden. Stelt u zich eens voor, niet minuten lang wachten op een website. Gewoon lekker kunnen e-mailen, Facebooken, Youtube filmpjes bekijken… afijn u snapt het wel. Gewoon net zo snel internet als de familie die internet van UPC heeft.

tooway_network_setup

Om via satelliet te kunnen internetten heeft u een TooWay modem en een TooWay schotel nodig. Het is niet mogelijk satelliet op een bestaande Canal Digitaal Astra 1/3 schotel te monteren. Wel is een combinatie mogelijk, oftewel wij monteren satelliet-televisie lnb’s op de TooWay schotel (optie).

Tooway is bedoeld voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. De Tooway dienst is beschikbaar vanaf €1,10 per dag. Of u Tooway wilt gaan gebruiken voor uw bedrijf of thuis, er is een abonnement dat bij u past.

Met Tooway is het mogelijk om gebruik te maken van gratis Voice over IP (VOIP) diensten zoals Skype.

TooWay heeft vier abonnementsvormen. In elk abonnement heeft u een maximale downloadsnelheid van 20Mbps en 6Mbps upload. De verschillen zitten in het maandelijks verbruik.

TooWay M maximaal maandelijks verbruik 10 Gb €32,50 per maand
TooWay L maximaal maandelijks verbruik 20 Gb €42,50 per maand
TooWay XL maximaal maandelijks verbruik 30 Gb €52,50 per maand
TooWay XXL maximaal maandelijks verbruik 50 Gb €85,00 per maand

Alle bedragen inclusief btw en bij 12 maanden abonnement
tooway_diagram