Terug naar 12 VOLT LED TV’S

Avtex E-Led tv’s

Avtex  230 en 12 Volt LED TV met ingebouwde satellietontvanger en Fastscan, zijn speciaal voor de mobiele markt ontwikkeld en gefabriceerd.

De Avtex Led tv heeft een z.g. E-Led scherm wat weer nog scherper en nog meer dynamische kleuren heeft dan de A-Led schermen.

De Avtex is een 12 en 230 Volt LED Tv die speciaal bedoeld is voor de camperaar, die met name via de satelliet TV kijken wil naar uitzendingen van Joyne, Canal Digitaal of TV Vlaanderen.
Naast een DVB-T tuner voor de ontvangst van Digitenne ook beschikt deze Avtex E-LED namelijk ook over een DVB-S2 satellietontvanger met Fastscan! (ook via de Astra-3)
Hierdoor zijn zenderwijzigingen van Canal Digitaal / TV Vlaanderen met één druk op de knop ingevoerd in de ingebouwde satellietontvanger!
Dit levert zeer veel comfort op en voorkomt ergernissen bij zenderwisselingen.  Bovendien geen losse satellietontvanger meer, geen extra stroomverbruik en dus slechts één afstandsbediening!

Aan de zijkant van de TV zit een CI-Slot (Common Interface) daar kan een Ci module ingeschoven worden en vervolgens gaat in deze Ci module de Smartcard van Canal Digitaal / TV Vlaanderen.
Deze Mediaguard Ci module is apart verkrijgbaar.

Deze Avtex LED TV werkt zowel op 230 volt als op 12 volt, een 12 volt aansluitsnoer wordt standaard meegeleverd.
Naast de televisie opties beschikt de Avtex TV ook over een dvd-speler, zodat u gemakkelijk een film kunt bekijken, waar u ook bent.

De Avtex tv’s beschikken tevens over een USB poort, waar u een externe harde schijf of USB-stick op kunt aansluiten. Op deze manier kunt u uw eigen media bekijken op de televisie, mits deze media het geschikte format heeft.

Wie op zoek is naar een Camper of Caravan TV met ingebouwde Satellietontvanger met Fastscan voor een aantrekkelijke prijs schaft vandaag nog deze Avtex TV aan!

Avtex Led tv’s in 18,5″ – 21,5″ en 24″ beelddiagonaal

Avtex tv'tjes

Avtex L199DRS € 479,-

Ingebouwde DVB-S2 satellietontvanger met Fastscan
Afmetingen:   Breedte: 437mm,  Hoogte:  261mm,  Diep: 46mm

 

Avtex L219DRS € 549,-

Ingebouwde DVB-S2 satellietontvanger met Fastscan
Afmetingen: Breedte:  502mm – Hoogte: 299mm – Diepte 46mm  – Gewicht:  3,4kg

 

Avtex L247DRS € 599,- 

Ingebouwde satelliet ontvanger met Fastscan
Afmetingen: Breedte 563mm – Hoogte: 300mm – Diepte: 46mm – Gewicht: 2,85kg

Alle Avtex Led tv’s worden met 12 volt snoer geleverd.

Voor alle specificaties van de Avtex Led tv’s,  foto’s en meer klik HIER  

PIN