Terug naar AUTOMATISCHE SCHOTELS

Oyster Vision 3 & Digital HD Ci 65/85cm

oystervision_200De Oyster Vision is een hoogwaardige automatische satellietschotel. De weerbestendige schotel biedt uitstekende ontvangst prestaties in centraal-en west Europa. Footprint afhankelijk van de gekozen provider (Canal Digitaal of Joyne)

De Oyster Vision wordt in de camper of caravan bediend met de meegeleverde besturingseenheid. Met één druk op de knop wordt de schotel op de juiste satelliet uitgericht. De besturingseenheid wordt aangeloten op een zogenaamde black box. De Nederlandstalige menu’s van de besturingseenheid zijn eenvoudig te doorlopen.

De Oyster Vision biedt het gebruiksgemak dat u thuis gewend bent. De schotel doet het werk en u kunt genieten van televisie. Wij zorgen er voor dat de schotel automatisch inklapt zodra het voertuig wordt gestart.

Omdat het signaal van de satelliet nooit helemaal recht op de schotel afkomt is het ook belangrijk de lnbf in de juiste hoek te draaien. De SKEW optie zorgt er voor dat de lnbf de juiste stand aanneemt. Deze optie is ook leverbaar op de Oyster Vision 3 schotels.

 

Oyster Digital Ci HD  

De Oyster CI HD is voorzien van een digitale ontvanger die dmv 1 druk op de knop de schotel aanstuurd. Deze digitale ontvanger is voorzien van een aparte display zodat de ontvanger “uit zicht”geplaatst kan worden.
Tevens is de Oyster Ci HD receiver voorzien van Fastscan voor het eenvoudig inladen van de Canal Digitaal kanalen.

Oyster-digital-HD

Oyster Vision 3

Met één druk op de SAT toets gaat de schotel, vol automatisch, de gewenste satelliet zoeken.
Kan met elke willekeurige sat ontvanger of TV toestel met ingebouwde sat ontvanger gebruikt worden.
Geschikt voor Canal Digitaal of Joyne.  Maar is natuurlijk geschikt voor de meeste satellieten. Verkrijgbaar met 65 of 85cm schotel.