In augustus korting op Denson TV

In de maand augustus bieden wij de Denson 19LEDCACI 12 volt televisie aan voor €495,-. Misschien een mooi moment om je televisie en ontvanger te vervangen voor dit model waar alles in één zit. High Definition beeldscherm voor superscherp beeld, DVD speler, satellietontvanger, digitale kabeltelevisie ontvanger, Digitenne ontvanger, satfinder… eigenlijk is er niets meer te wensen.

Deze televisie heeft een perfect geluid door de zogenaamde “soundbar” aan de voorzijde. Daarbij is hij direct geschikt voor een Canal Digitaal smartcard, dus heb je geen losse decoder module nodig.

Uiteraard is het zoeken naar de kanalen een fluitje van een cent door de Fastscan optie. Wat ik zelf ook nog een leuke optie vind is dat je het beeldscherm uit kunt zetten als je alleen naar de radio wilt luisteren. Dus geen losse speakers of aansluiten op de radio. Nee, gewoon het scherm op zwart (dat scheelt mooi weer wat stroom natuurlijk) en je kunt het geluid gewoon horen via de speakers.

Ander bijzonder opties zijn bijvoorbeeld de ingebouwde satfinder met piep-toon en de TURN functie waardoor het beeldscherm gedraaid wordt.
Dus wil je de televisie andersom monteren omdat je aan de andere kant beter bij de DVD speler komt, dan draai je hiermee het scherm om.

Denson televisie met TURN functie

Wij verzorgen montage in camper of caravan. Maak een afspraak wanneer jij ook wilt genieten van televisie in HD kwaliteit.