Terug naar OMBOUWSETS

Crystop Autosat 2 & Light

Ongeacht de leeftijd van uw Autosat2 of Autosat Light, wij kunnen deze voor u ombouwen of software matig aanpassen zodat deze geschikt is om ook de Astra 3 of de Eutelsat 9b voor Joyne te kunnen vinden.

De prijs voor een softwarematige aanpassing van een toestel zoals op de foto is afhankelijk van de huidige s.w. versie.: prijzen v.a. € 25,-   ->   € 50,- 

Als het nog het oude systeem is met de grote Crystop Autosat DVB kast dan zal hij vervangen moeten worden door onderstaand systeem.

Dit nieuwe satellietsysteem biedt u de vrijheid van keuze van satelliet ontvanger (niet inbegrepen). De nieuwe stuurunit wordt als zogenaamde “controlbox”  in uw caravan of camper weggebouwd. Bij de Autosat2 zit een extern verlicht display (inbouw/opbouw) waar u de voortgang van de zoekopdracht kunt zien. Bij de Autosat Light wordt dit op de stuurunit weergegeven. De posities van alle gangbare satellieten zijn in de stuurunit opgeslagen.

Alle handelingen gaan zoals voorheen met slechts één druk op de knop.

crystop-autosat2-controlbox crystop-autosat2-display

De werkzaamheden
Eerst wordt de huidige installatie gecontroleerd op goede werking. Als de dakunit nog naar behoren draait wordt de oude receiver gedemonteerd. Vervolgens wordt de nieuwe controlbox uit het zicht geplaatst. Het nieuwe bedieningspaneel wordt op een handige plaats gemonteerd. Als alles weer aangesloten is, wordt de schotelinstallatie getest op juiste werking. Ten slotte krijgt u een uitleg over de werking van uw vernieuwde Crystop.

crystop-AutosatLight

 

De kosten zijn inclusief de upgradeset maar excl. montagekosten.

Ombouw Autosat 2S
AutoSat2 Controlbox (digitale stuurunit) €695,-
Universeel LNB €10,-
Houder voor Universeel LNB (sytemen ouder dan 1998) €39,-

Software updates v.a. € 35,-

Ombouw Autosat Light
AutoSat Light Controlbox (digitale stuurunit) €595,-

De werkzaamheden nemen ongeveer 1,5 uur in beslag. Hierop kunt u wachten.
S.v.p. wel eerst een afspraak maken.

PIN