Terug naar OMBOUWSETS

Ombouw van 65cm -> 85cm

Uitschakeling van de Nederlandse kanalen op Astra 1 was in november 2016. Het Nederlandse aanbod kanalen is inmiddels compleet via de Astra3 satelliet te ontvangen. Op zich een prima keuze ware het niet dat het uitzendgebied van deze satelliet kleiner is dan de Astra1. Daardoor hebben 65cm schotels moeite het nieuwe Nederlandse pakket te ontvangen in Zuid Europa.

Nieuwe info per 1 augustus 2017: De Nederlandse zenders zijn nu ook via de niuewe provider Joyne te ontvangen die via de Eutelsat 9b uitzendt.

De oplossing is uw schotelinstallatie met een 65cm om te bouwen naar een 85cm versie. Worldwide Satellite kan dat voor u verzorgen. Er is een ombouwset voor de Oyster, de Teleco Easy, Magicsat en Telesat en voor de Crystop (prijs op aanvraag)
Wij vervangen de schotel, schotel-arm, LNB-arm en omdat de LNB-arm langer is is het ook noodzakelijk om de coaxkabel voor de LNB te vervangen voor een die de juiste lengte heeft. Wij monteren weer uw “oude” lnbf en zijn houder. Tevens wordt het mechanisme nog even voorzien van een extra likje vet.

Oyster

De kosten voor een Oyster bedragen €485,00 incl. montage. De werkzaamheden nemen ongeveer 1,5 uur in beslag. Maakt u a.u.b.  wel eerst een afspraak?
oyster65-85cm

PIN

Teleco 

Ook voor de Teleco, Magicsat, Easy, Classic en Telesat is een ombouwset verkrijgbaar.

De kosten:

–  Magicsat   € 335,-
–  Easy             €365,-
–  Classic        € 385,-
–  Telesat       € 399,-

De prijzen zijn inclusief de montagekosten

De werkzaamheden nemen ongeveer 1,5 uur in beslag. Maakt u a.u.b.  wel eerst een afspraak?

 

 Crystop Rondo ombouwset.

Het is helaas niet mogelijk om de HD zenders van het Nederlandse pakket, van Canal Digitaal en ook Joyne, storingsvrij met de Crystop Rondo te ontvangen.

(De Rondo van Crystop is de bekende Travelsat UFO schotel)

Een oplossing is deze UFO schotel te vervangen door de Caro vlakschotel van Ten Haaft/Oyster, maar past helaas niet zomaar op de Crystop dakunit.

Met deze ombouwset is het wel mogelijk om de Caro vlakschotel op de Crystop dakunit te monteren.  

Prijs van de ombouwset € 140,-

De vlakschotel kost € 209,-

De werkzaamheden v.a.  € 50,-

Totaal € 399,- incl. btw

Eventueel een nieuwe software update € 50,-