Terug naar OMBOUWSETS

Oyster Digital SD ombouw naar HD Canal Digitaal

Sinds 2012 worden steeds meer zenders in HD uitgezonden. Sinds november 2016 is het wat betreft de Nederlandse SD zenders via Astra 1 afgelopen (m.u.v. BVN, deze blijft op de Astra 1)  dat houdt in dat uw huidige installatie niet meer geschikt is voor ontvangst van de Nederlandse HD zenders.

Worldwide Satellite biedt de mogelijkheid om uw Oyster Digital CI SD receiver met bijbetaling om te ruilen voor een nieuwe Digital CI HD receiver.

Voor de Oyster Digital CI hebben we een ombouwset om hem geschikt te maken voor HD ontvangst. Het is de nieuwe generatie HD ontvanger met ingebouwde motorbesturing voor de Oyster dakunit.

Deze installatie is geschikt voor Canal Digitaal, helaas nog niet voor Joyne

receiver_hd_europe
Alle handelingen gaan zoals voorheen met slechts één afstandbediening.

P.s. bij de ombouwset woirdt slechts één afstandbediening geleverd. De 2e, z.g. slaapkamer afstandbediening alleen tegen meerprijs.

De werkzaamheden
Eerst wordt de huidige installatie gecontroleerd op goede werking. Als de dakunit nog naar behoren draait wordt de oude receiver netjes gedemonteerd. Vervolgens wordt de nieuwe HD receiver geplaatst. Als alles weer aangesloten is, wordt de schotelinstallatie getest op juiste werking.  De omruilprijs is exclusief het aanleggen van een HDMI kabel van de Oyster Digital HD receiver naar het tv toestel. Tenslotte krijgt u een uitleg over de werking van uw vernieuwde Oyster Digital CI met HD upgrade.

Prijs voor omruil op aanvraag
De werkzaamheden nemen ongeveer half uur in beslag. Hierop kunt u wachten. Het aanleggen van een HDMI kabel neemt wel meer tijd in beslag. Tijd is afhankelijk van de indeling van de camper of caravan.

Wel graag eerst een afspraak maken.