Van een klant gekregen, aardig hè!

Een jaar of wat geleden was ik voor het eerst in Portugal. In Cascais huurden wij een appartement. Cascais ligt op de hoogte van Lissabon dus konden wij leuke ritjes in de omgeving maken met de huurauto. Het viel mij op dat het weer daar erg prettig is. Een lekker fris windje zorgt er de hele dag voor dat het goed vertoeven is.

De afgelopen twee jaar was ik in Denemarken en ook daar was het erg prettig!  Maar dit jaar gaan we opnieuw naar Portugal!!!  En ik heb er ontzettend veel zin in.

Nou was er net een klant in de zaak die mij vroeg of ik nog op vakantie ga dit jaar. Ik vertelde hem dat ik deze keer naar de Algarve ga. Hij vertelde daarop dat hij daar altijd aan het overwinteren is. En wat denk je!?  Krijg ik een mooi boekje van de omgeving waar ik naar toe ga!  Olhão, Faro, Albufeira en Lagoa. Ik ga het allemaal bezoeken met de auto. Hij vertelde me ook dat er in Silves een mooi kasteel is wat de moeite waard is te bezoeken. Dat vind ik nou toch weer zo aardig!

… heb jij nog een tip voor mij?!?!  Ik hoor graag van je!

boekje_algarve_portimao